Escribe y encuentra lo que buscas:

Els màsters : Presentació

Presentació

Per què estudiar a ESCI-UPF?

Des de fa més de 25 anys, ESCI-UPF és sinònim d’excel·lència en la formació de professionals experts en negocis internacionals. 

ESCI-UPF va ser creada l’any 1993 per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) pensant a fundar quelcom més que una universitat: una comunitat de professionals disposats a analitzar, interpretar i aportar a la societat solucions basades en criteris econòmics, socials, sostenibles i multiculturals.

A ESCI-UPF trobaràs:

  • Un equip docent format pels millors professionals amb experiència en el món dels negocis, líders de pensament i investigadors.
  • Plans d’estudis rellevants i actualitzats que, juntament amb les últimes metodologies d’aprenentatge i amb l’ajuda dels professors, garanteixen que els nostres estudiants completaran els programes i sortiran al mercat laboral amb un gran avantatge
    competitiu.

 

  • Una comunitat sòlida que et farà costat durant el teu temps a la universitat amb diversos serveis complementaris. Després, mitjançant el programa Alumni, tindràs un acompanyament personalitzat, accés a la borsa de treball, als esdeveniments de networking i a la formació contínua. 
  • Un títol expedit per ESCI-UPF, com a part de la prestigiosa Universitat Pompeu Fabra, que se situa al número 10 del món de campus joves de Times Higher Education, i al número 28 del rànquing QS Top 50 Under 50.

*Elaborat per la divisió fDi Intelligence del Financial Times i el grup The Next Web.